1895 - 1990

Историјата на Škoda - патување низ времето.

1991 - 2004

Од новата линија на успешната Octavia па сè до спојувањето со Volkswagen.

2005 - 2007

Од Škoda Praktik до новата Octavia Combi и Octavia Combi 4x4.

2008 - 2009

Од Superb Combi до Fabia Combi II.

1895 - 1990

Историјата на Škoda - патување низ времето.

1991 - 2004

Од новата линија на успешната Octavia па сè до спојувањето со Volkswagen.

2005 - 2007

Од Škoda Praktik до новата Octavia Combi и Octavia Combi 4x4.

2008 - 2009

Од Superb Combi до Fabia Combi II.

2010 - 2011

Од историскиот триумф за Škoda па сè до Fabia - The New Generation.

2012 - денес

Од новата Škoda Rapid Spaceback па сè до премиерата на новата Škoda CITIGO.

Галерија

Уште повеќе традиционален дух во нашата галерија.

Страст

Како и секоја улица, така и секој возач има да раскаже своја приказна.

2010 - 2011

Од историскиот триумф за Škoda па сè до Fabia - The New Generation.

2012 - денес

Од новата Škoda Rapid Spaceback па сè до премиерата на новата Škoda CITIGO.

Галерија

Уште повеќе традиционален дух во нашата галерија.

Страст

Како и секоја улица, така и секој возач има да раскаже своја приказна.