Технологија
Karoq

Karoq

Пронајди го својот пат.
Потрошувачка на електрична енергија0,0 kWh/100km
Engine Power (kW)0 kW
Engine Power (HP)0 PS

Преглед на модели

Надворешност
Внатрешност
Ein Škoda Karoq in phoenix-orange von schräg vorne zu sehen

Срцето чука на четири тркала

Ein Škoda Karoq ist in der Seitenansicht zu sehen

Срцето чука на четири тркала

 Ein Škoda Karoq ist von hinten zu sehen

Срцето чука на четири тркала

Ein Škoda Karoq in phoenix-orange von schräg vorne zu sehen

Срцето чука на четири тркала

Ein Škoda Karoq in phoenix-orange
Стилски Дизајн

Смел изглед, мускулест став и динамични пропорции во компактно пакување. Веднаш ќе видите дека Škoda Karoq сака да се издвои од толпата и да ви се придружува во секоја авантура.

Virtual Cockpit des Škoda Karoq
Висока класа на Комфор

Škoda Karoq ја остварува речиси секоја желба. Опкружете се со карактеристики кои го прават секое патување толку пријатно што никогаш нема да сакате да заврши.

Der offene Kofferraum mit Gepäck des Škoda Karoq
Простор во изобилство

Неверојатно разноврсен, со безброј паметни детали и многу простор на предните седишта, во вториот ред, па дури и во багажникот - што друго би можеле да посакате?

Der ŠkodaKAROW in phoenix-orange von schräg vorne
Подготвен за сѐ

Очекувани перформанси од новиот Karoq - и со право. Интелигентниот погон на сите тркала, off-road режимот, контролата на спуштање надолнини и големото растојание од патот ви ги отвораат сите авантури.

Технологија

Асистент за патување
Паркирање
Асистент за безбедност
Адаптивни светла
Darstellung eines Sicherheitsassistenten von Škoda

Секогаш поврзан

Напредното поврзување на Karoq го олеснува секојдневното користење на автомобилот и ви ја дава потребната поддршка за да стигнете до вашата дестинација на време и удобно.

Паметни решенија

Паметни детали
Паметна технологија
Паметен комфор
Паметен багажен простор
VarioFlex

Технички спецификации

Abmessungen des Škoda Karoq

Ценовник и инфоматеријал

Преземање каталог за Škoda Karoq
pdf  (9 MB)
Преземање ценовник за Škoda Karoq
pdf  (369,5 kB)