ŠKODA ENYAQ Coupe

100% Електричен

Новата Octavia

Освежен изглед, врвна технологија

Новиот Kodiaq

Повеќе простор за вашите авантури

Новиот Škoda Kamiq

Совршено се вклопува

Новата Škoda Scala

Со динамичен карактер

ŠKODA ENYAQ

100% Електричен

ŠKODA ENYAQ Coupe

100% Електричен

Новата Octavia

Освежен изглед, врвна технологија